Fotografie Yvette Coppoolse

Al meer dan 20 jaar professioneel allround fotograaf

Nieuw in Nederland

Professionele bewerking voor uw eigen bedrijfsopnames. 
Maak de foto's zelf en laat ze op professionele wijze bewerken voor maar € 10,00 per stuk.

Bespaar kostbare tijd en hoge kosten. Waarom zijn kwalitatieve bedrijfsfoto's zo belangrijk? Deze service is ontstaan doordat ik zie dat veel ondernemers besparen op fotomateriaal voor hun website of ander presentatiemiddelen. Dat begrijp ik volkomen, maar goed beeldmateriaal is voor uw bedrijf heel belangrijk. We leven in een tijd waarin we onze mening niet vormen door wat we lezen of horen, maar wat we zien. Pas als deze eerste indruk goed is zal een bezoeker van uw website verder gaan kijken. Staat ons het eerste aanblik niet aan surfen we verder naar een andere website. Een goede (professionele) eerste indruk is dus ontzettend belangrijk. U wilt uw bedrijf, uw medewerkers of uw producten op professionele kwaliteit presenteren, maar voor een professionele bedrijfsfotoshoot betaald u honderden euro's en daarnaast kost het u ook nog kostbare tijd om de fotograaf aan te sturen.


Bespaar nu tijd en geld. De camera's en mobiels van tegenwoordig kunnen goede foto's maken. Als ondernemer bent u vaak zelf ter plaatse om zelf foto's te maken. Maar deze foto's missen meestal een professionele uitstraling. Uw eigen foto's en mijn ervaring op het gebied van fotobewerking kunnen samen zorgen voor foto's met een professionele uitstraling. Op deze manier hoeft u geen dure fotograaf in te huren waardoor u kostbare tijd en hoge kosten bespaart. En u toch over kwalitatieve opnames beschikt. 


Bestel een gratis proefdruk en zie het met eigen ogen. Mail vrijblijvend een opname naar info@fotografieyvettecoppoolse.nl. U krijgt dit bestand binnen 3 werkdagen van mij retour. De foto bevat een watermerk. U kunt dan met eigen ogen zien wat voor verschil de professionele bewerkingen voor u kunnen doen.Indien u naar aanleiding van deze proefdruk een opdracht voor minimaal 10 foto's plaats krijgt u de proefdruk er gratis, zonder watermerk, bij geleverd. 


Met de gratis proefdruk loopt u totaal geen risico en kunt u de kwaliteit beoordelen zonder dat u aan een order of kosten vast zit.

 

Hoe te bestellen:

Indien u een proefdruk wilt ontvangen: Stuur uw foto naar info@fotografieyvettecoppoolse.nl. U krijgt uw proefdruk binnen 3 werkdagen met watermerk retour. 

Indien u een opdracht wil plaatsen: Stuur uw foto's via We-transfer naar info@fotografieyvettecoppoolse.nl. Vermeld in uw bericht uw naam, adres, uw website en eventuele speciale wensen. 

Na ontvangst van uw opdracht krijgt u een ontvangstbevestiging met een offerte en zal ik zonodig nog om wat aanwijzingen vragen. Bij goedkeuring van de offerte zal ik de foto's op professionele wijze bewerken, geheel afgestemd op uw wensen en op de kleuren en indeling van uw website. U ontvangt de bewerkte opnames binnen 5 werkdagen retour. 


Kosten:

U betaald €10,00 per foto. Bij grotere aantallen of herhaalde opdrachten kan er een korting gerekend worden. 
Bij elke opdracht krijgt u een offerte. Hier zal de prijs op vermeld staan.

Indien u uitgebreidere digitale bewerkingen wilt is dit ook mogelijk, maar dit is maatwerk. In een overleg kunt u duidelijk maken wat u precies wilt en kan ik aangeven wat de kosten hiervan zijn.