Fotografie Yvette Coppoolse

Al meer dan 20 jaar professioneel allround fotograaf

Mooie portretfoto's van uw dierbaren

Voorbeeld nabestaanden foto
Voorbeeld nabestaanden foto

Helaas komt het heel vaak voor dat mensen ontdekken dat ze geen mooie foto hebben van hun dierbaren op het moment dat hun dierbaren er niet meer zijn. Een zoekactie in oude archieven, trouwboeken en mobiels leveren vaak geen foto's op die representatief genoeg zijn om tijdens de uitvaartdienst op de uitvaartkist te zetten. Of nog belangrijker; geen representatieve foto die u, als nabestaande, thuis kan neerzetten om uw dierbaren te herinneren. Speciaal voor nabestaanden bied ik de mogelijkheid om uw geliefden voor altijd te herinneren met een mooie foto.

Een foto die, afhankelijk van de aangeleverde kwaliteit, bewerkt zal worden en zo naar de kwaliteit van een studio-opname opgewaardeerd wordt. Naast kwaliteit is ook snelheid een belangrijke factor indien u de foto wilt gebruiken voor de uitvaartdienst van uw overleden geliefden. Daarom garandeer ik dat de bewerkte foto binnen 24 uur geleverd kan worden (m.u.v de zondag voor maten groter dan 15x20) op uw huisadres of op het adres van het uitvaartcentrum. Compleet in lijst als u dat wenst, zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich geheel richten op het afscheid. 


VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Hoogwaardige kwaliteit in beeldbewerking, afdruk en lijstmateriaal.
  • Een vaste prijs, ongeacht de nodige bewerkingstijd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
  • Snelle levering en bezorging waar u verder geen omkijken meer naar heeft.


KOSTEN

(Zonder lijst):

  • DIGITAAL BESTAND   48,00  -  Professionele bewerking van een, door u, aangeleverd bestand. Levering van het bestand via email binnen 24 uur.
  • 13x18 OF 15x20 AFDRUK  58,50  -  Professionele bewerking van een, door u, aangeleverd bestand. Een 13x18 of 15x20 afdruk binnen 24 uur geleverd op uw huisadres of op het uitvaartcentrum. Incl. het digitale bestand.
  • 20x30 AFDRUK    75,00  -  Professionele bewerking van een, door u, aangeleverd bestand. Een 20x30 afdruk binnen 24 uur (m.u.v. de zondag) geleverd op uw huisadres of op het uitvaartcentrum. Incl. het digitale bestand.

(Met lijst):

  • 13x18 OF 15x20 AFDRUK  75,00  -  Professionele bewerking van een, door u, aangeleverd bestand. Een 13x18 of 15x20 afdruk binnen 24 uur geleverd in 20x30 lijst op uw huisadres of op het uitvaartcentrum. Incl. het digitale bestand.
  • 20x30 AFDRUK    81,50  -  Professionele bewerking van een, door u, aangeleverd bestand. Een 20x30 afdruk binnen 24 uur (m.u.v. de zondag) geleverd in 20x30 lijst op uw huisadres of op het uitvaartcentrum. Incl. het digitale bestand.


SOORTEN LIJSTEN: